...vše o naší malé Liliance

Šťastný je třeba i ten, kdo se při západu slunka těší na zářící hvězdy...
Štěstí je pocit, kdy Tě netíží zlé myšlenky, nedohánějí tě špatné skutky, neřešíš chybnou minulost, ale užíváš si okamžiku, protože ti dává pocit, který tě uklidňuje. Co si pod tímto slovem představíte Vy?

zdenkaporizkova@seznam.cz

 

Nesplněná přání jsou krásná, protože trvají. Je-li přání splněno, hyne.

 

 

 

Anketa

Přemýšlíte o dárcovství kostní dřeně?

Transfůze 15.1. 2010

19.01.2010 19:43

A JE TO TADY..TOLIK SLEDOVANÝ HEMOGLOBIN KLESL POD URČENOU HRANICI A MY VYRÁŽÍME SMĚR MOTOL NA DALŠÍ TRANSFŮZI...KOLIK JICH UŽ BYLO ANI NEVÍM...ROZHODNĚ NEBUDE POSLEDNÍ..

Poslední návštěvy s námi jezdí i Honzík, za to jsem velmi ráda...nějak si ten den prožitý na stacionáři dětské hematologie rozložíme mezi sebe a děleno dvěma...stejně  je to těžký pro nás všechny, ale navzájem se tak nějak podporujeme.. 

Budíček v 5ráno, chudák Nikolka musí taky brzy vstávat, vezeme jí do školy a v Praze jsem stejně až po půl 9., Lilianka celou dobu vzadu v autě brebtá, že tam nechce, že bude mít bebínko..no, pamatuje si, myslím, všechno.

Nechci tady do detailů popisovat, co se odehrává než Lilianku napíchnou...dostane kanylku na dlaze a my máme zhruba hodinku času, než se krvička objedná a ohřeje..už máme v Motole i oblíbenou cukrárnu, sedáváme vždy u stejného stolu, dáváme si stejné dobroty:-)..rituál evokovaný místem..

Konečně kapeme, huráá, Lilianka už vzorně sedí v kočárku a pozoruje svojí krvičku a blikající infůzní pumpu, už to všechno okolo bere jako naprosto přirozenou součást života..takhle to prostě je.....za dvě hodinky můžeme jet domů, máme zase veselou a zdravě vypadající holčičku:-), v autě si děláme legraci, kdo to dal asi Liliance krev..možná nějaký smíšek, pohodář a veselý človíček..a my mu za to děkujeme, děkuje i Lilianka, ikdyž zatím nechápe souvislosti, jednou všechno pochopí a bude Vám všem, co darujete krev nesmírně vděčná, stejně tak jako já a Jenda.

Děkujeme!