...vše o naší malé Liliance

Šťastný je třeba i ten, kdo se při západu slunka těší na zářící hvězdy...
Štěstí je pocit, kdy Tě netíží zlé myšlenky, nedohánějí tě špatné skutky, neřešíš chybnou minulost, ale užíváš si okamžiku, protože ti dává pocit, který tě uklidňuje. Co si pod tímto slovem představíte Vy?

zdenkaporizkova@seznam.cz

 

Nesplněná přání jsou krásná, protože trvají. Je-li přání splněno, hyne.

 

 

 

Anketa

Přemýšlíte o dárcovství kostní dřeně?

Nemocnice říjen 2010

15.10.2010 18:14

..lilinka šla ze školičky po O:-)...takže spinkala doma...bylo pondělí, po práci, po školičce, další hezké odpoledne..ale..lilianka se asi ve čtyři odpoledne probudila a naměřila jsem jí 39teplotu...k tomu ty bolesti nožiček, kloubíků, v poslední době téměř nejedla, jen zobala a uždibovala trochu jídla...odjela jsem s ní raději na pohotovost...měla hrozně nizounký Hemoglobin..to je to, co se sleduje před transfůzí...dostala tedy akutně v 11hodin večer krvičku, kapala téměř do 2do rána, lilianka to nesla velmi statečně, pak už jen další dny se čekalo, až ustoupí teplotky, abychom mohly jet domů...

U Lilianky se se mnou střídala Petra, která odbíhala od svých maličkých holčiček k Lili do nemocnice a snažila se jí různě zabavit a vymýšlely spolu různé hry:-)..

Ještě jednou moc děkuji...Vám všem, kdo jste nám jakkoliv pomohl:-)

Ve čtvtek nás tedy konečně propustily a dnes jsme vyjely směe Praha - Motolská nemocnice..kde Lilinku opět nabrali..virologii a speciální imunulogické odběry a taky jsme stihly ultrazvuk ♥...vše je zatím v pořádku, další výsledky budou v průběhu příštího týdne...pokud ale budou stále přetrvávat ty svalové bolesti a nechutenství, má Lilianka slíbený odběr kostní dřeně...

Doufám, že k tomu nedojde a tělíčko se vzpamatuje a vše bude zase jako dřív...už te´d je na ní vidět, že se cítí lépe, už je to zase ta naše malinká usměvavá Lilinka:-)