...vše o naší malé Liliance

Šťastný je třeba i ten, kdo se při západu slunka těší na zářící hvězdy...
Štěstí je pocit, kdy Tě netíží zlé myšlenky, nedohánějí tě špatné skutky, neřešíš chybnou minulost, ale užíváš si okamžiku, protože ti dává pocit, který tě uklidňuje. Co si pod tímto slovem představíte Vy?

zdenkaporizkova@seznam.cz

 

Nesplněná přání jsou krásná, protože trvají. Je-li přání splněno, hyne.

 

 

 

Anketa

Přemýšlíte o dárcovství kostní dřeně?

když se daří...tak se daří...

19.04.2010 17:52

Znáte to..

...když už si myslíte, že je všechno tak nějak "ustálené, že se žije celkem fajn a bez starostí..tak něco přijde, něco nečekanýho:-) a začnou zase jiný trable...

..v úterý minulý týden mi nenastartovalo auto..podotýkám, že je to problém, tady u nás v klacíkově:-))...denně jezdíme do školičky, školy, práce, rehabilitace...no, abych to zkrátila, dnes objednali ten jeden zatracený díl, který za to všechno může..chyba není v autě, ale v klíčku..tak ted´čekáme, až dojde...výhledově prý do 14ti dní můžeme zase jezdit:-))...

..takže tímto děkuji všem hodným lidem, známým a přátelům, co mi nabízejí auto k půjčení:-)).

..Jely jsme i autobusem, což byl pro Lilianku vrcholný zážitek, za hodinku a půl jsme byly doma a za sebou měli 12km vzdálenost z města k nám...Lili byla nadšená, já už trochu méně:-), ale co by člověk neudělal pro radost dítěte, že?:-)) - celou cestu se tvářila děsně důležitě:-).

 

 

 

 

 

...asi nejlépe vystihuhující...

Život je satirický román psaný surrealistickým básníkem, je to nekonečná řada zcela nepředvídatelných a nesmyslných situací, se kterýma bych mnohdy nechtěla mít ani společnou koupelnu:-)

Ovšem někdy je to až ironie, jak snadné je předvídat to, co se stane..jako když strčíte do poslední kostky dominové dráhy a všechno se začne  nezastavitelně řítit k jednomu jasnému bodu a nejde tomu zabránit, ikdyby jste chtěli, ...ale co když nechcete?!